hubert72 Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Modelik w zasadzie gotowy do malowania, bardzo przyjemny w składaniu, zero szpachlówki. Dodałem metalowe lufy działka i karabinu, antenę i linkę. Wariant z pudełka czyli bez plusa za polskie malowanie. Tradycyjnie będzie podstawka + ludek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Jak się Flyhawk sklejał? Ich FT-17 mi po głowie chodzi i się zastanawiam, czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Nowego Luchsa nie składałem ale FT-17 i seria pz1/pz2 to jak dla mnie najlepsze modele wtryskowe 1/72. Bardzo wyraźny detal, super spasowanie, zero szpachli do tego fajne blaszki z istotnymi drobnostkami. Polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Na fotkach detal wygląda bardzo dobrze. To maluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi