Janisz Napisano 20 Kwietnia 2017 Napisano 20 Kwietnia 2017 Wczoraj pocztylion przyniósł oto takie coś co spowodowało realne zagrożenie budowy innych modeli........... Model wypuściła bliżej nieznana firma z Australii- Showcase Models. Wypraski sprawiają na pierwszy rzut oka dobre wrażenie i pomimo małego wrażenia shortrunowego, detale są świetne. Na kominach widać wyraźnie jakieś skurcze ale to akurat da się naprawić. Do zestawu dołączono małe blaszki. No i creme de la creme czyli kalki. Ja chcę taki zestaw kalek w każdym modelu Dostępność w PL - nie mam pojęcia. Moja "Zemsta" przyleciała z dalekiego wschodu i kosztowała mniej więcej tyle co dwa "Tribalopodobne" wyroby z Trumpka. Jak dla mnie na pierwszy rzut świetny model i temat. Oprócz tego modelu firma Showcase Models ma w ofercie także współczesny okręt podwodny HMAS "Colins". Stąd można wysnuć wniosek że będą podążać tą drogą i wypuszczać modele okrętów australijskich. Nawet nie śmiem marzyć o jakimś niszczycielu "N" class bo przecież 4 jednostki z tego typu pływały w marynarce australijskiej a gdyby do tego doszło to śmiało można by wykonać naszego ORP "Pioruna" ....ach marzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi