Janisz Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Wczoraj pocztylion przyniósł oto takie coś co spowodowało realne zagrożenie budowy innych modeli........... Model wypuściła bliżej nieznana firma z Australii- Showcase Models. Wypraski sprawiają na pierwszy rzut oka dobre wrażenie i pomimo małego wrażenia shortrunowego, detale są świetne. Na kominach widać wyraźnie jakieś skurcze ale to akurat da się naprawić. Do zestawu dołączono małe blaszki. No i creme de la creme czyli kalki. Ja chcę taki zestaw kalek w każdym modelu Dostępność w PL - nie mam pojęcia. Moja "Zemsta" przyleciała z dalekiego wschodu i kosztowała mniej więcej tyle co dwa "Tribalopodobne" wyroby z Trumpka. Jak dla mnie na pierwszy rzut świetny model i temat. Oprócz tego modelu firma Showcase Models ma w ofercie także współczesny okręt podwodny HMAS "Colins". Stąd można wysnuć wniosek że będą podążać tą drogą i wypuszczać modele okrętów australijskich. Nawet nie śmiem marzyć o jakimś niszczycielu "N" class bo przecież 4 jednostki z tego typu pływały w marynarce australijskiej a gdyby do tego doszło to śmiało można by wykonać naszego ORP "Pioruna" ....ach marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Rewelacja, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi