martinello Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 Sprawdzę w domu co mam z tego co potrzebujesz. A sprawdzałeś instrukcję z modelu Tamiya -> http://www.1999.co.jp/eng/image/10146358/60/1 ...Mam cały zestaw gwiazdek z Techmodu, ale to taki szajs, że się rozsypują już w fazie namaczania... Spróbuj polakierować bezbarwnym jeszcze na papierze, przed moczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 Czy jesteś skłonny oddać nerkę za zestaw od M8 z Tamki? jak tak-pisz na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 O - to może sprawa oznaczeń się rozwiąże dzięki piotrkur'owi i nie będę musiał przekopywać pudeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2017 Hosanna, hosanna, albowiem piotrkur, ma kalek nadmiar, i wyśle mi je, na wskazany adresiur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Czerwca 2017 Share Napisano 10 Czerwca 2017 Ale nerki szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrL Napisano 10 Czerwca 2017 Share Napisano 10 Czerwca 2017 jedna starcza.... poza tym stacji dializ mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Hosanna, hosanna, albowiem piotrkur, ma kalek nadmiar, i wyśle mi je, na wskazany adresiur! Dobrze-ale mało!!staraj się bardziej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Dziękju, dziękju piotrkur, Dziękju - ju ar grejt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2017 Doszły kalki od piotrkura. Dzisiaj jadę dalej z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi