radoslaw6363 Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Podczas zakrojonych na szeroką skalę wiosennych wykopalisk prowadzonych w najgłębszych otchłaniach garażu dotarłem do warstwy dawno zapomnianych pudełeczek Oto zawartość pierwszego z nich , ponieważ jest tego więcej myślę że CDN...... Model firmy Pavla zakupiłem na Modelbrno i skleiłem kilka lat temu, nie przysparzał większych problemów ,ale początkującym nie polecam. Inbox -- http://www.hyperscale.com/2007/reviews/kits/pavla72065reviewgp_1.htm Kalki fatalne darły się i strzępiły ,co nie udało mi się uratować trzeba było dorobić u forumowego kolegi na zamówienie i właściwie model skończyłem dopiero wczoraj Doklejając urwane elementy, brakującą kabinkę i leżakujące od lat kalki Spośród 9 krajów używających tego sprzętu Pavla dała kalki do malowania Francji i Chin . Wybrałem atrakcyjną Kostuchę Model malowałem farbką olejną Revella i paskudziło się to bardzo Teraz wracam do ,,srebrzanki '' ale w wydaniu Tamiya i to już zupełnie inna i baardzo piękna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Pokrak, którego zawsze lubiłem, chociaż znam tylko w wydaniu Hellera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi