radoslaw6363 Napisano 29 Kwietnia 2017 Napisano 29 Kwietnia 2017 Podczas zakrojonych na szeroką skalę wiosennych wykopalisk prowadzonych w najgłębszych otchłaniach garażu dotarłem do warstwy dawno zapomnianych pudełeczek Oto zawartość pierwszego z nich , ponieważ jest tego więcej myślę że CDN...... Model firmy Pavla zakupiłem na Modelbrno i skleiłem kilka lat temu, nie przysparzał większych problemów ,ale początkującym nie polecam. Inbox -- http://www.hyperscale.com/2007/reviews/kits/pavla72065reviewgp_1.htm Kalki fatalne darły się i strzępiły ,co nie udało mi się uratować trzeba było dorobić u forumowego kolegi na zamówienie i właściwie model skończyłem dopiero wczoraj Doklejając urwane elementy, brakującą kabinkę i leżakujące od lat kalki Spośród 9 krajów używających tego sprzętu Pavla dała kalki do malowania Francji i Chin . Wybrałem atrakcyjną Kostuchę Model malowałem farbką olejną Revella i paskudziło się to bardzo Teraz wracam do ,,srebrzanki '' ale w wydaniu Tamiya i to już zupełnie inna i baardzo piękna bajka Cytuj
letalin Napisano 29 Kwietnia 2017 Napisano 29 Kwietnia 2017 Pokrak, którego zawsze lubiłem, chociaż znam tylko w wydaniu Hellera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi