Piotr_P Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Znany już od lat zestaw snap fit Zvezdy. Ogólnie bryła. Jako taka,szczegóły nieco "zamglone" ,plus za wszystkie narzędzia klejone osobno. Model jaki jest widać. Nie widać lub bardziej....nie słychać jakie uczone słowa leciały na ten cholerny układ podwozia. Pomysł fajny wykonanie do du..y Przy montażu kół, wszystkie bolce mocujące się urwały ,z obu stron. Musiałem robić nowe z drutu,bo musiały być bardzo sztywne, żeby to jakoś poprawnie zmontować. Niestety lewa strona i tak ucieka dołem na zewnątrz, prawa się udała. Malowanie miało być 1dywizji SS LSSAH , z Kurska, jako pojazd Michaella Wittmanna. Standardowo AK Interactive,baza Tamiya,weatchering AK,Mig,Vallejo. Mozna się znęcać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Ładny, lecisz ostatnio z tematami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted May 6, 2017 Author Share Posted May 6, 2017 Oj bo się nazbierało w stosiku....ale dziwaki się kończą....teraz klasyki prawie zostały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Jeden Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Hmmm, ten strop wieży trochę odstaje od całości. A przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Fajny Tygrysek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted May 7, 2017 Author Share Posted May 7, 2017 Strop i cała wieża dostała mniej filtrów i chemii więc zapewne dlatego. No i oczywiście jest modulowana kolorami wiec też jaśniejsza bo powierzchnia jest bardziej równa i większa niż reszta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hico Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Miło sie oglądało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLO Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Mogę się mylić ale znak belkowy dywizji powinien być pojedyńczy i grubszy. Nr 1313 a dach wieży i kadłuba powinien być bez kamuflażu. To tyle z pamięci jak dobiorę się do książek pewnie coś potwierdzę a inne nie. A odbiór modelu pozytywny pozdrawiam OLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Superowy model!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts