Piotr_P Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Znany już od lat zestaw snap fit Zvezdy. Ogólnie bryła. Jako taka,szczegóły nieco "zamglone" ,plus za wszystkie narzędzia klejone osobno. Model jaki jest widać. Nie widać lub bardziej....nie słychać jakie uczone słowa leciały na ten cholerny układ podwozia. Pomysł fajny wykonanie do du..y Przy montażu kół, wszystkie bolce mocujące się urwały ,z obu stron. Musiałem robić nowe z drutu,bo musiały być bardzo sztywne, żeby to jakoś poprawnie zmontować. Niestety lewa strona i tak ucieka dołem na zewnątrz, prawa się udała. Malowanie miało być 1dywizji SS LSSAH , z Kurska, jako pojazd Michaella Wittmanna. Standardowo AK Interactive,baza Tamiya,weatchering AK,Mig,Vallejo. Mozna się znęcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Ładny, lecisz ostatnio z tematami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Maja 2017 Autor Share Napisano 6 Maja 2017 Oj bo się nazbierało w stosiku....ale dziwaki się kończą....teraz klasyki prawie zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Hmmm, ten strop wieży trochę odstaje od całości. A przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Fajny Tygrysek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Strop i cała wieża dostała mniej filtrów i chemii więc zapewne dlatego. No i oczywiście jest modulowana kolorami wiec też jaśniejsza bo powierzchnia jest bardziej równa i większa niż reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Miło sie oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Mogę się mylić ale znak belkowy dywizji powinien być pojedyńczy i grubszy. Nr 1313 a dach wieży i kadłuba powinien być bez kamuflażu. To tyle z pamięci jak dobiorę się do książek pewnie coś potwierdzę a inne nie. A odbiór modelu pozytywny pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Superowy model!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi