DarkWing Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Przedstawiam galerię tytułowej Hayabusy. Model można powiedzieć weekendowy, wykonany w długi majowy weekend. Wykonanie standardowe, bez żadnych dodatków i udoskonaleń. Zdjęcia robiłem Canonem EOS 1100D - przysłona 25-29 - czas 3,2 - 6 s. - statyw - wężyk spustowy - arkusze folii samoprzylepnej na tło - czarna satyna oraz szary - lampka ledowa do oświetlenia sceny Galeria podzielona na dwie części - z ciemnym tłem oraz na białym. Zapraszam do oglądania i życzę miłych wrażeń W parze z oryginalną Hayabusą Motorek dołączył do kolekcji... Po raz kolejny stwierdzam, że modele motocykli w kali 1:12 są najprzyjemniejsze w odbiorze, dlatego moje przygoda z nimi raczej nie skończy się na tym modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Wiemy na czym się wzorowałeś to teraz zdjęcia modelu zapodaj Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Jak na weekendową robotę to robi wrażenie. Gratuluję pięknego modelu. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whisky6666 Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Noo szacun , wygląda bardzo realistycznie, moje gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 Szkoda tylko, że ten photobucket :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 ja nie widzę zdjęć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi