sZmajser8 Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Witam. Mam pewien problem. Otóż po czyszczeniu aero po malowaniu dysza złamała się przy wkręcaniu. Ogólnie nie jest to wielka tragedia, bo mam jeszcze dodatkową 0,3mm. Niestety gwintowana część została w środku i nie wiem jak ją wyciągnąć tak, by nie zniszczyć całego sprzętu. Wie ktoś, jak mogę sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 13 Maja 2017 Możesz próbować wykręcić część która została w aerografie. Tu musisz sam ruszyć głową i popróbować np, szpilką, malutkim śrubokrętem, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sZmajser8 Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Udało się to zrobić wykałaczką. Dzięki za radę :-D Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi