Panzer Machine Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 26 Maja 2017 Autor Share Napisano 26 Maja 2017 Wahacze kół , jeszcze do oszlifowania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Planujesz go jakoś przygotować do rozpowszechniania? Tak pytam bo widzę że dużo odlewów robisz więc formy pewno zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 26 Maja 2017 Autor Share Napisano 26 Maja 2017 Nie mam możliwości odlewania seryjnego na sprzedaż , to żmudna robota nie dla mnie :-) Odlanie tych wahaczy zajęło mi cały dzień a z tego 4 szt odpadły bo nie wyszły w całości. W sumie odlewane będą , koła, wahacze, kratki wlotu powietrza, osłony wentylatorów, jarzmo armaty i powtarzalna drobnica więc nie za wiele :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Dla mnie to i tak za duża skala oraz nie ten kierunek zainteresowań, ale to co tu pokazujesz to jest wysoki poziom modelarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi