Gerd Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 To był jeden z najfajniejszych modeli na wystawie, bardzo mi się podobał Mnie też. Przy okazji przyłapałem Autora na "gorącym uczynku" - jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Widziałem na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarS84 Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Fajne Kaśki! Żal tylko tej starszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2017 Na początku chciałem podziękować wszystkim, którzy byli w ten weekend w Krakowie - fajna impreza była Cieszę się, że model się spodobał nie tylko na zdjęciach, ale i w realu. Słyszałem, że niektórzy na wystawie uznawali mój model za "kontrowersyjny". Nie bardzo wiem dlaczego, ale po wystawach nie jeżdżę, więc pewnie o czymś nie wiem Korzystając z okazji przyglądnąłem się elementom oryginału, do których nie miałem szczegółowych zdjęć referencyjnych i... mam jeszcze co poprawiać Mnie też. Przy okazji przyłapałem Autora na "gorącym uczynku" - jeszcze raz gratuluje. Dzięki, super zdjęcia, a zwłaszcza to przy stoliku! Fajne Kaśki! Żal tylko tej starszej... Oj żal. W MLP już chyba próbowali ją restaurować, ale raczej z bidnym skutkiem (ma podwójne oznaczenie na ogonie w zupełnie różnym stanie rozkładu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi