Demonion Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Model który doprowadzał mnie do płaczu. Uszkodzenia wyprasek itd, itd. Mój pierwszy współczesny pojazd. Zadowolony jestem z uzyskanego kamuflażu. Bałem się efektu końcowego ale jakoś wbrew pozorom fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Nie narzekaj, wygląda fajnie, bojowo, tylko chyba ci coś za mocno przysiadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Nie narzekaj, wygląda fajnie, bojowo, tylko chyba ci coś za mocno przysiadł. Też chciałem to napisać. U mnie nie osiadł tak mocno. Model fajny i fajnie ześ go wreszcie dokończył. Tylko po jakiego grzyba montowałeś mu te beczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2017 Nie narzekaj, wygląda fajnie, bojowo, tylko chyba ci coś za mocno przysiadł. Też chciałem to napisać. U mnie nie osiadł tak mocno. Model fajny i fajnie ześ go wreszcie dokończył. Tylko po jakiego grzyba montowałeś mu te beczki? Z beczkami kozacko wygląda według mnie . Co do zawieszenia te Fruile swoją wagę mają i jak się go bierze do ręki to czuć ten ciężar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 ciekawy,ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Czy lewa gąsienica jest krzywo zamontowana czy tylko ja mam taki oczopląs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 3 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2017 Krzywo nie. Rolka się przesuneła a nie zwrócołem uwagi na to przybrobieniu zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Piękny model, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Super efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 Grzesiu nie marudzi beczki musza być Fajnie pobrudzony i robi według mnie bardzo pozytywne wrażenie jestem na TAK Kiedyś tez będę budował tak udane model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 21 Czerwca 2017 Share Napisano 21 Czerwca 2017 Bardzo fajny 'poligonowy' wygląd Nabrałby życia na jakiejś winietce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi