pho Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 a gdzie małe chińskie dziewczynki z fajfusami ? Cytuj
bazylms Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 No. Jakiś czas słuch po tobie zaginął, a tu z takim hukiem powrót. Świetnie ci wyszedł ten japoniec. Bardzo mi się podoba. Szkoda tylko że warsztatu nie było. Podaj mi proszę kolory farb jeżeli możesz. Cytuj
Jakx Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Przyjemny w odbiorze i dobrze się ogląda . Przyczepiłbym się tylko do niektórych obić wykonanych pędzelkiem - trochę za duże. Też mam go na liście, po obecnym "zlepku". Pozdrawiam, Jakx Cytuj
pho Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 ja tu śmiałem się z chińskich lasek z fajfusami a tu wydech nieokopcone. Ale ogólnie model dobry, solidne 2/10. Ćwicz dalej. Cytuj
Seb Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 No i wstęp czyta się świetnie. ja tu śmiałem się z chińskich lasek z fajfusami a tu wydech nieokopcone. Ale ogólnie model dobry, solidne 2/10. Ćwicz dalej. W Radomiu konkurs, Iskra gotowa ? Cytuj
pho Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 W Radomiu konkurs, Iskra gotowa ? Tak Sebek, gotowa! Cytuj
Lipa Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 Dzięki za komenty. Warsztatów nie robię, bo nie ma co oglądać. Farby są zestawu ak meng early japanese vehicles, rozjaśniane białym z ak. Wydech poprawie jutro i dodam chyba jeszcze typa99 na wieże. Pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi