Lipa Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pho Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 a gdzie małe chińskie dziewczynki z fajfusami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 No. Jakiś czas słuch po tobie zaginął, a tu z takim hukiem powrót. Świetnie ci wyszedł ten japoniec. Bardzo mi się podoba. Szkoda tylko że warsztatu nie było. Podaj mi proszę kolory farb jeżeli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Przyjemny w odbiorze i dobrze się ogląda . Przyczepiłbym się tylko do niektórych obić wykonanych pędzelkiem - trochę za duże. Też mam go na liście, po obecnym "zlepku". Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pho Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 ja tu śmiałem się z chińskich lasek z fajfusami a tu wydech nieokopcone. Ale ogólnie model dobry, solidne 2/10. Ćwicz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 No i wstęp czyta się świetnie. ja tu śmiałem się z chińskich lasek z fajfusami a tu wydech nieokopcone. Ale ogólnie model dobry, solidne 2/10. Ćwicz dalej. W Radomiu konkurs, Iskra gotowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pho Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 W Radomiu konkurs, Iskra gotowa ? Tak Sebek, gotowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Dzięki za komenty. Warsztatów nie robię, bo nie ma co oglądać. Farby są zestawu ak meng early japanese vehicles, rozjaśniane białym z ak. Wydech poprawie jutro i dodam chyba jeszcze typa99 na wieże. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi