zbigi10000 Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Witam. Następny Viper skończony tym razem z serialu z 2003 roku. Model Revell'a(przepak firmy moebius models) jest w miarę dobrze spasowany ,choć szpachla też się przyda. W modelu jak zwykle ,podświetliłem kokpit oraz silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Bardzo przyjemnie zrobiony Miły dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Bardzo ładnie pomalowany. Teraz tylko czekać na Mk7 Przy okazji, czy 7242NC nie powinien być numerem Huskera Adamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2017 Fakt ,to numer Husker'a , revell w instrukcji podaje jako nr Starbuck. Powiedzmy ,że Kara latała na odrestaurowanym Viperze dla Kpt Adamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 Tak myślałem, że Revell się walnął z tym numerem, chociaż rzeczywiście może latała nim w pewnym momencie. Muszę poszperać dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 Wiem, że zwykłych śmiertelników takie rozterki interesują jak zeszłoroczny śnieg w Australii ;), ale przekopałem znanie i nieznane mi źródła i wiem, że Starbuck nigdy nie pilotowała Vipera z takim numerem. Apollo owszem, ale nie Starbuck. Tym samym Revell dał ciała. Moebius w instrukcji do tego modelu również dał takie oznaczenia. Oto źródło informacji: https://web.archive.org/web/20150806182919/http://en.battlestarwiki.org:80/wiki/Viper_7242 P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Straciliśmy Twoje fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 1 Lipca 2017 Autor Share Napisano 1 Lipca 2017 Niestety photobucket każe sobie płacić ,trzeba będzie się przenieść. Co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Imgur jest dosyć przyjazny, tu masz instrukcje: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=238&t=54974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 Przeniosłem się na imgur ,teraz pytanie czy jest możliwość edycji swojego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Z tym to już do admina musisz pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi