NAND Napisano 12 Września 2017 Autor Napisano 12 Września 2017 Cade - biorę się biorę, chyba gorzej już być nie może jak jest teraz Cytuj
chorąży Napisano 12 Września 2017 Napisano 12 Września 2017 Cade - biorę się biorę, chyba gorzej już być nie może jak jest teraz E tam, bez przesady, model ciekawy, fajnie zrobiony, trzeba popracować nad nim. Popraw białym "okolice" wizjerów, "wypłucz" brudną terpentyną (sklep dla artystów, "brudna" = farba olejna), wysmaruj koła i zobaczysz, że będziesz zadowolony. Terpentyna "osadzi" się w zagłębieniach itd, tylko bez przesady Cytuj
NAND Napisano 12 Września 2017 Autor Napisano 12 Września 2017 Zamówiłem odpowiednie chemikalia i farby potrzebne mi do przeprowadzenia washa i brudzenia Cytuj
NAND Napisano 15 Września 2017 Autor Napisano 15 Września 2017 Wziąłem się za washa ale ni jak mi to nie wychodzi, odpuszczam, brudzenie też, Puma zostaje taka jaka była, jedyne co to położyłem na nią bezbarwny matowy lakier, temat uważam za zakończony. Cytuj
NAND Napisano 8 Października 2017 Autor Napisano 8 Października 2017 Puma zdobyła puchar "V Świętokrzyski Festiwal Modeli Redukcyjnych - Stowarzyszenie Kombatantów Misji Pokojowych, Kielce 2017" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi