NAND Napisano 12 Września 2017 Autor Share Napisano 12 Września 2017 Cade - biorę się biorę, chyba gorzej już być nie może jak jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Cade - biorę się biorę, chyba gorzej już być nie może jak jest teraz E tam, bez przesady, model ciekawy, fajnie zrobiony, trzeba popracować nad nim. Popraw białym "okolice" wizjerów, "wypłucz" brudną terpentyną (sklep dla artystów, "brudna" = farba olejna), wysmaruj koła i zobaczysz, że będziesz zadowolony. Terpentyna "osadzi" się w zagłębieniach itd, tylko bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 12 Września 2017 Autor Share Napisano 12 Września 2017 Zamówiłem odpowiednie chemikalia i farby potrzebne mi do przeprowadzenia washa i brudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 15 Września 2017 Autor Share Napisano 15 Września 2017 Wziąłem się za washa ale ni jak mi to nie wychodzi, odpuszczam, brudzenie też, Puma zostaje taka jaka była, jedyne co to położyłem na nią bezbarwny matowy lakier, temat uważam za zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 8 Października 2017 Autor Share Napisano 8 Października 2017 Puma zdobyła puchar "V Świętokrzyski Festiwal Modeli Redukcyjnych - Stowarzyszenie Kombatantów Misji Pokojowych, Kielce 2017" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi