jpl Napisano 8 Lipca 2017 Autor Napisano 8 Lipca 2017 Tak, to prawda. Coś tu jest nie tak. Moja hipoteza jest taka, że coś mam z dyszą. No i faktycznie, muszę spróbować różnych opcji rozcieńczania lakieru. Zastanawiam się też nad lakierami bezbarwnymi od Hataki. Może spiszą się lepiej. Cytuj
Baas ArK Napisano 8 Lipca 2017 Napisano 8 Lipca 2017 No i wyszedł bardzo ładnie. Mogę pomarudzić? Pomarudzę, skoro się udzielałem , mogłeś bardziej zaznaczyć waschem zaczepy bombowe, na spływie prawego płata wyszedł Ci dolny kolor i mam wrażenie, że lewy ster kierunku jest niedomalowany na wysokości usterzenia poziomego. Ale poza tym - bardzo przyzwoity model . Cytuj
jpl Napisano 10 Lipca 2017 Autor Napisano 10 Lipca 2017 Dzięki. Postaram się na przyszłość o tym pamiętać. Cytuj
boldlygo Napisano 12 Lipca 2017 Napisano 12 Lipca 2017 Witam ! Cieszę się z tej wideo relacji ponieważ akurat mam ten model na tapecie a wróciłem do modelarstwa i to mój pierwszy model po 20 latach Cytuj
jpl Napisano 14 Lipca 2017 Autor Napisano 14 Lipca 2017 Znam to uczucie - życzę więc powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi