jpl Napisano 8 Lipca 2017 Autor Share Napisano 8 Lipca 2017 Tak, to prawda. Coś tu jest nie tak. Moja hipoteza jest taka, że coś mam z dyszą. No i faktycznie, muszę spróbować różnych opcji rozcieńczania lakieru. Zastanawiam się też nad lakierami bezbarwnymi od Hataki. Może spiszą się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 No i wyszedł bardzo ładnie. Mogę pomarudzić? Pomarudzę, skoro się udzielałem , mogłeś bardziej zaznaczyć waschem zaczepy bombowe, na spływie prawego płata wyszedł Ci dolny kolor i mam wrażenie, że lewy ster kierunku jest niedomalowany na wysokości usterzenia poziomego. Ale poza tym - bardzo przyzwoity model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Lipca 2017 Autor Share Napisano 10 Lipca 2017 Dzięki. Postaram się na przyszłość o tym pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boldlygo Napisano 12 Lipca 2017 Share Napisano 12 Lipca 2017 Witam ! Cieszę się z tej wideo relacji ponieważ akurat mam ten model na tapecie a wróciłem do modelarstwa i to mój pierwszy model po 20 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 14 Lipca 2017 Autor Share Napisano 14 Lipca 2017 Znam to uczucie - życzę więc powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi