Melnikov Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Witam Z racji tego, że Photobucket wywinął mi psikusa i sporo zdjęć mi zniknęło, postanowiłem wrzucić jeszcze raz galerię mojego modelu, który startował w "Letnim Konkursie" na Modelworku. Oprócz fotografii finalnego modelu, kilka zdjęć z procesu produkcji. Jest to pierwszy model, do którego bardziej się przyłożyłem i podorabiałem kilka elementów. Takich jak mechanizmy otwierania wizjerów, tunning silnika, czy taki dynks przy przekładni ;P Panzer I jest dla mnie inspiracją dla modelu Panzerjagera I, który na razie odłożyłem na rzecz innych projektów, które muszę skończyć do końca czerwca. Myślę, że na jesień zabiorę się za niszczyciel na poważnie ;) A tymczasem zapraszam ponownie do galerii Pz I ;) Porównanie z wozami w skali 1:1 ;P To zdjęcie było najbardziej ryzykowne, ponieważ wzmógł się na chwilę wiatr ;P Galeria w lepszym oświetleniu ;) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Hmmm Parola.....a już tak blisko byłem ,zeby tam pojechać..... A model świetny,może tylko za dużo kwiatuszków...podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Ładny, ale np. rdza na osłonach wydechów jest jednolita, brak urozmaiceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2017 Hmmm Parola.....a już tak blisko byłem ,zeby tam pojechać..... A model świetny,może tylko za dużo kwiatuszków...podoba się Do Paroli mam kilkanaście jakieś piętnaście minut autem :-P A co do kwiatków to tak miało być. Letnie wrzosowiska ;-) Ładny, ale np. rdza na osłonach wydechów jest jednolita, brak urozmaiceń. Wiem. To w sumie moje pierwsze wydechy. Dopiero teraz działam poważniej z pigmentami ;-) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Czerwca 2017 Share Napisano 21 Czerwca 2017 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi