J.Jason Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 Witajcie. Kilka słów gwoli wstępu. Jako, że nie jestem purystą o dorabianiu czy przerabianiu nie ma mowy. Modelarstwo to dla mnie relaks i przyjemność, a nie udręka. Prawdopodobnie nie będę pokazywał każdego etapu budowy. Myślę, że to nie problem. Oglądając forumowe warsztaty i galerie ... są lepsi fachowcy. Miłego odbioru ... Pozdrawiam J.J. Na przywitanie taki wiatraczek popełnię. Jako, że wiatraczki lubię SeaKing będzie pierwszym z wielu jakie planuję. Model: SH-3H SeaKing - Hasegawa [PT-1] Dodatki: Eduard Interior FE510 - tablica przyrządów, pasy foteli załogi. Malowanie: "Eight Ballers" HS-8 U.S.Navy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Fajny śmiglak. Będę obserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Przyłączam się do obserwatorów, także lubię tem śmigłowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Witaj, Ja też będę Ci kibicował bo mam ten model w planach (choć w innej skali). Nie rozumniem dlaczego przerabianie/dorabianie elementów kojarzy Ci się z udręką. Dla mnie na przykład budowanie od podstaw to prawdziwa przyjemność Tak czy inaczej życzę powodzenia w budowie i świetnej modelarskiej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Udręka? Hehe Dobry kolega jest hehe Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.Jason Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2017 Dla mnie aftermarkety to wystarczające przeróbki. Wstępniaczek, coś tam się robi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 Śmiglakom zawsze kibicuję w pierwszym rzędzie Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Hmmm... 48 ileż to daje możliwości... Ściskam kciuki i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi