J.Jason Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Witajcie. Kilka słów gwoli wstępu. Jako, że nie jestem purystą o dorabianiu czy przerabianiu nie ma mowy. Modelarstwo to dla mnie relaks i przyjemność, a nie udręka. Prawdopodobnie nie będę pokazywał każdego etapu budowy. Myślę, że to nie problem. Oglądając forumowe warsztaty i galerie ... są lepsi fachowcy. Miłego odbioru ... Pozdrawiam J.J. Na przywitanie taki wiatraczek popełnię. Jako, że wiatraczki lubię SeaKing będzie pierwszym z wielu jakie planuję. Model: SH-3H SeaKing - Hasegawa [PT-1] Dodatki: Eduard Interior FE510 - tablica przyrządów, pasy foteli załogi. Malowanie: "Eight Ballers" HS-8 U.S.Navy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Fajny śmiglak. Będę obserwował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Przyłączam się do obserwatorów, także lubię tem śmigłowiec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Witaj, Ja też będę Ci kibicował bo mam ten model w planach (choć w innej skali). Nie rozumniem dlaczego przerabianie/dorabianie elementów kojarzy Ci się z udręką. Dla mnie na przykład budowanie od podstaw to prawdziwa przyjemność Tak czy inaczej życzę powodzenia w budowie i świetnej modelarskiej zabawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Udręka? Hehe Dobry kolega jest hehe Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.Jason Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 Dla mnie aftermarkety to wystarczające przeróbki. Wstępniaczek, coś tam się robi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joles Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Śmiglakom zawsze kibicuję w pierwszym rzędzie Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Hmmm... 48 ileż to daje możliwości... Ściskam kciuki i podziwiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts