Daz Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Działo samobieżne NASHORN od Dragona w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Mnie również Mam jednak jedno ale .Tylne prawe drzwi ,ślad od obicia ,za gruba smugi po całości ,jakoś mało realnie Jakbyś je przetarł bardziej w kształt klina Przepraszam ,czepiam się Sam bym chciał tak malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Efekciarski. I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arisu Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Kurcze jak dla mnie ładny. Bardzo podoba mi się bałagan jaki masz w pojeździe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi