abtb Napisano 25 Lipca 2017 Share Napisano 25 Lipca 2017 Przedstawiam mój kolejny ulepek popełniony jakieś 15 lat temu a teraz odrobinę reaktywowany. IS 2 mod 44 z PST. Robiony prosto z pudła, Dodałem liny własnej produkcji, uchwyty na wierzy z profili. Brudzony delikatnie pigmentami, szkło reflektora z clear fiksa. I tradycyjnie odrobina zieleni (tytuł roboczy "Lato 44) Czasami warto spojrzeć "bestii" prosto w twarz Zapraszam do wyrażenia swojej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 25 Lipca 2017 Share Napisano 25 Lipca 2017 Fajna podstawka, no ale nad modelem to trzeba jeszcze troche posiedziec. Wspominasz o brudzeniu pigmentami, ale ja tego nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Lipca 2017 Autor Share Napisano 26 Lipca 2017 Fajna podstawka, no ale nad modelem to trzeba jeszcze troche posiedziec. Wspominasz o brudzeniu pigmentami, ale ja tego nie widze. Górna i tylna płyta oraz odrobinę zbiorniki paliwa w przy wydechach. Co do modelu to się zgadzam. Nie jest przytwierdzony do podstawki tak więc nie ma problemu z wjazdem na "warsztat" w celu poprawek i dalszych zabiegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi