abtb Napisano 25 Lipca 2017 Napisano 25 Lipca 2017 Przedstawiam mój kolejny ulepek popełniony jakieś 15 lat temu a teraz odrobinę reaktywowany. IS 2 mod 44 z PST. Robiony prosto z pudła, Dodałem liny własnej produkcji, uchwyty na wierzy z profili. Brudzony delikatnie pigmentami, szkło reflektora z clear fiksa. I tradycyjnie odrobina zieleni (tytuł roboczy "Lato 44) Czasami warto spojrzeć "bestii" prosto w twarz Zapraszam do wyrażenia swojej opinii Cytuj
michal0281 Napisano 25 Lipca 2017 Napisano 25 Lipca 2017 Fajna podstawka, no ale nad modelem to trzeba jeszcze troche posiedziec. Wspominasz o brudzeniu pigmentami, ale ja tego nie widze. Cytuj
abtb Napisano 26 Lipca 2017 Autor Napisano 26 Lipca 2017 Fajna podstawka, no ale nad modelem to trzeba jeszcze troche posiedziec. Wspominasz o brudzeniu pigmentami, ale ja tego nie widze. Górna i tylna płyta oraz odrobinę zbiorniki paliwa w przy wydechach. Co do modelu to się zgadzam. Nie jest przytwierdzony do podstawki tak więc nie ma problemu z wjazdem na "warsztat" w celu poprawek i dalszych zabiegów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi