bożo wpożo Napisano 21 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Bardzo dziękuje za komentarze Tak jak pisałem rybce robi się mała podstawka . Hamman , kupiłem tu : https://industriamechanika.com/shop/ Muszę powiedzieć że mi się spodobała zabawa i to nie koniec mojej przygody z cudakami z industrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Rybka super, malowanie pierwszoklaśne Oczywiście, wykażę się nieodpowiednią dozą ignorancji i zapytam: Plus za polskie malowanie. Szkoda że nie KARAŚ ... ¿Qué pasa? bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 26 Sierpnia 2017 Share Napisano 26 Sierpnia 2017 super klasa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 26 Sierpnia 2017 Share Napisano 26 Sierpnia 2017 Muszę powiedzieć że mi się spodobała zabawa i to nie koniec mojej przygody z cudakami z industrii To jest dobre !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi