analogic Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Witam, Po długiej przerwie w modelarstwie powrót z Tygrysem II. Kit Dragona numer 6254 z wieża Henschel. Dodatki fototrawione w postaci klamr, fartuchów, lufa z RB model, Friul gąsienice. Tylne błotniki zrobione od podstaw z plastyku. Insygnia na wieży malowane z szablonu. Pozdrawiam, . . . . . . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Pierwsze wrażenie to śliczny model. Może zbyt bardzo czyste są dekielki kół jezdnych w porównaniu do reszty układu jezdnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Pierwsze wrażenie to śliczny model.Może zbyt bardzo czyste są dekielki kół jezdnych w porównaniu do reszty układu jezdnego. Dzieki. Przyjzalem sie i faktycznie sa za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Wywarł na mnie pozytywne wrażenie i nie będę się doszukiwać wad. Oczywiście poza tymi deklami o których ewidentnie przy brudzeniu zapomniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Taką mam radę - trzymaj się z daleka od blach Eduarda. albo zrezygnuj z makro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Taką mam radę - trzymaj się z daleka od blach Eduarda. albo zrezygnuj z makro. Dzieki za rade. Eduard to uzależnienie… próbuje robić sam niektóre części do modelu. Jeśli chodzi o makro to tylko tak jak na zdjęciu… kolekcja Tygrysów… The Tank Museum oczywiście. Jestem tam częstym gościem… Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Wywarł na mnie pozytywne wrażenie i nie będę się doszukiwać wad. Oczywiście poza tymi deklami o których ewidentnie przy brudzeniu zapomniałeś. Witam i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 13 Sierpnia 2017 Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Bardzo przyjemny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Bardzo przyjemny model! Dzieki Jakubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Sierpnia 2017 Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Super! Jedyne co mi średnio leży to ząbki gąsienic. Same gąski też mógłbyś gdzieniegdzie przetrzeć metalikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Super!Jedyne co mi średnio leży to ząbki gąsienic. Same gąski też mógłbyś gdzieniegdzie przetrzeć metalikiem. Hey Jonathan, Ten metalik da sie zrobic. Na razie przymierzam sie do podstawki. a jak ja zrobie to wtedy dopasuje the gasiennice. Jesli masz na mysli te metalowe zadrapania na gasiennicach to mam takie zdjecie i na nim podobnie wygladaja. Na ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi