Fishbed011 Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 9-12 od GWH, serbskich sił POWIETRZNYCH, malowane w nowy brzydki kamuflaż. Użyłem AKAN farby, naklejki od "Begemot". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Czy brzydkie? Kwestia gustu, mi się podoba. Przypomina teraz bardzo F-15. Tylko rakietki jakby takie płaskie. Drabinka zrobiona we własnym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Kombinowales cos przy podwoziu? Bo wydaje się nie lecieć aż tak na nos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishbed011 Napisano 25 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Czy brzydkie? Kwestia gustu, mi się podoba. Przypomina teraz bardzo F-15. Tylko rakietki jakby takie płaskie. Drabinka zrobiona we własnym zakresie? Wolę stare dobre kamuflażu i nie lubię F-15 ;) schody z GWH 9-19. Wszystko z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi