Astronauta Napisano 4 Września 2017 Share Napisano 4 Września 2017 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce North american x-15 wspólnie wykorzystywany przez NASA i USAF jest autorem wielu rekordów, zarówno prędkości jak i wysokości lotu.Pozwolił zaznać Amerykanom lotów suborbitalnych i dziesięciu z nich zrobił astronautów.Za jego sterami zasiadał nawet Neil Armstrong,nr.1 (według mnie) światowej kosmonautyki. Ok,przejdzmy do modelu.Jest to Special hobby w 32.Wydaje się zestawem kompletnym,na szczęście.Ma blaszkę ,żywicę.Czego brakuje to masek,ale to chyba dokupię. Dobra,krasomówca ze mnie żaden...to do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 Coś się ruszyło w warsztacie? Bo temat wybrałeś niszowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 Powiem szczerze, że czekałem na warsztat tego samolotu. Rekordowy lot w końcu odbył się jesienią Pomijając, że konstrukcja kozacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astronauta Napisano 24 Września 2017 Autor Share Napisano 24 Września 2017 Cześć.Miałem mega zajęty wrzesień, ale październik za to zapowiada się luźny.Sam model nie jest skomplikowany i jestem pewien że się wyrobię. Następna sprawa to to że nie mam namiotu bezcieniowego,ale spoko,już zakupiłem i powinien być we wtorek, bo robić zdjecia bez niego to katorga. Pewnie jeszcze tydzień i startuję na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 OK - bo na pewno będę zaglądał jak warsztat "ruszy" Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 eh... warsztat chyba zdechł na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi