Super Moderator jawkers Napisano 25 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 25 Listopada 2017 Szkoda, ponieważ bez fotek to tak jak by nie było galerii. A model ukończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 Poniosły mnie emocje Panowie, wkurzyłem się sam na siebie, spakowałem się i wyniosłem się z forum. Na modelowanie nie miałem ostatnio kompletnie czasu i nie poprawiłem Strykera zabrakło mi motywacji i samozaparcia. Fotki te co były bym wrzucił ale mam zamkniętą galerie, chyba muszę napisać do administratora czy jest taka możliwość, zajmę ostatnie miejsce to zajmę to jest tylko zabawa ale jakiś ślad po mnie by został hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 Fotki z przebiegu budowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi