Bedrzich Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Nietypowy temat - szukam zdjęć kabin tego szybowca, ale głównie - TYLNEJ! Można łatwo znaleźć fotki przedniej kabiny i tablicy przyrządów, ale tylnej - brak! Reasumując - zależy mi na zdjęciach z mocowaniem pasów piersiowych z przodu, pedały st. kierunku i siedzenie z tyłu, bagażnik za tylnym fotelem. Chętnie bym się wybrał do aeroklubu, ale najbliższy ode mnie jest oddalony ponad 3000km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Chętnie bym się wybrał do aeroklubu, ale najbliższy ode mnie jest oddalony ponad 3000km... 3000 km do najbliższego aeroklubu? Gdzie Ty mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Tylnej tablicy przyrządów ? He he za około tydzień do dziesięciu dni będę w domu to podrzucimy zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedrzich Napisano 16 Września 2017 Autor Share Napisano 16 Września 2017 Tylnej tablicy przyrządów ? He he za około tydzień do dziesięciu dni będę w domu to podrzucimy zdjecia tylna tablica to byl w Boćkach wyjątek... Ale tak jak pisalem - szukam kazdej fotki z tylnej kabiny - pasy, pedaly itd oraz pasow na przednim! Rób forki i wysyłaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi