Piotr_P Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 Jak w temacie , Poszukuję zdjęć planów rysunków itp nowego polskiego wozu dowodzenia WDSz systemu Regina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 Jak w temacie ,Poszukuję zdjęć planów rysunków itp nowego polskiego wozu dowodzenia WDSz systemu Regina. Zdjęcia są tu http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=70&t=59494 A o planach, rysunkach, zapomnij. Pisałem w tej sprawie do HSW.SA i do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wszytko jest tajne, przed obejrzeniem spalić i zniszczyć. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 23 Września 2017 Autor Share Napisano 23 Września 2017 Rozumieć.....w każdym razie dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 (edytowane) Skasowano Edytowane 17 Lutego 2019 przez sas55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 (edytowane) Skasowano Edytowane 17 Lutego 2019 przez sas55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Witam, Natomiast musisz się tu liczyć z problemem poważniejszym, który dotyczy pewnego bardzo ważnego szczegółu tego i innych pojazdów na tym podwoziu używanych w Polsce. To koła. Pozwolę sobie jeszcze dopisać jeden mały detal - gąsienice z gumowymi nakładkami. Niestety takich gąsienic jakie ma WDSz, Kroton czy samobieżny moździerz M120G, nikt na razie nie robi. "kwity" do koła mam już z wymiarowane i przygotowane, kwestia czasu i wzorzec koła będzie gotowy. Pomysł na gąsienice też już jest . To jeszcze ja. Żeby się Jacek nie poczuł urażony że mu zarzucam nieefektywność w zdobywaniu informacji dopowiem że to wynika z tego że nasi producenci i wojsko publikuje zdjęcia na których nawet wnętrza widać a na maile nie odpowiadają. Na pikniku robisz zdjęcia a w firmie nie dostaniesz nawet podstawowych rysunków. Nie poczułem się urażony Skoro nie udało się u producenta M120G, HSW.SA, to sobie poradziłem w inny sposób. M120G i WDSz jednak powstanie Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 (edytowane) Nie rozumiem problermu kół. Przecież to zmodernizowane podwozie 2s1 goździk czy jak kto woli MT-LB z dodatkowym 7 kołem. Co innego gąsienice. To już jest pewiem problem choć w 1:72 ( moja skala) to temat do przejścia. Wymiary.....hmmm jas raczej podejdę do tematu analizy zdjęć przodu Goździka. Resztę na podstawie tych danych spróbuję przeskalować do Reginy. Spory marigines błędu ale masochistą nie jestem ,a na plany nie mas co liczyć Edytowane 30 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Fakt...też w 1:72 wszystko wklęsłe...chyba jednak trzeba będzie pogodzić sie z tym faktem i założyć ruskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 (edytowane) Skasowano Edytowane 17 Lutego 2019 przez sas55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 17 Stycznia 2018 Share Napisano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Skasowano Edytowane 17 Lutego 2019 przez sas55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2018 No i zacnie....jest zabawy ale poki co się nie zapowiada,że ktos podejmie temat zrobienia modelu nas rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 (edytowane) Skasowano Edytowane 17 Lutego 2019 przez sas55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi