danielodziem Napisano 2 Października 2017 Napisano 2 Października 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Warsztat TUTAJ Model :MENG Skala: 1/35 Cytuj
bazylms Napisano 25 Grudnia 2017 Napisano 25 Grudnia 2017 Myślę że przesadziłeś trochę z tą radzą i obiciami. Mniej tego i model moim zdaniem bardzo ładnie by wyglądał. Trochę jakbyś się spieszył. Wiem że to konkurs, ale trzeba było trochę bardziej pewne kroki przemyśleć. Cytuj
danielodziem Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Napisano 27 Grudnia 2017 To bardziej widać przebarwienia niż rdze. Obory i przetargu jest jak z pola walki gdzie było dużo zasiekow.... Cytuj
Marcin M. Napisano 28 Grudnia 2017 Napisano 28 Grudnia 2017 Obory i przetargu Obicia i przetarcia* Się właśnie nieśmiało zastanawiałem Cytuj
danielodziem Napisano 30 Grudnia 2017 Autor Napisano 30 Grudnia 2017 Obory i przetargu Obicia i przetarcia* Się właśnie nieśmiało zastanawiałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi