Solo Napisano 8 Listopada 2017 Autor Share Napisano 8 Listopada 2017 Zwykłą taśmą Tamki, tylko trzeba to bardzo ostrożnie odklejać po przeniesieniu na model, ale przy odrobinie cierpliwości całkiem nieźle to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdas Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Witam Coś tam wyszło po wielu próbach i poprawianiu projektu , zaznaczam ze to malowane pędzlem i na kartonie lekko porowatym , na gładkiej powierzchni i aerografem na pewno nie było by zacieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2018 Autor Share Napisano 16 Marca 2018 Gdyby to kogoś interesowało: niedawno zamówiłem maski w Monteksie. Bardzo elegancko mi to wykonali (zamawiałem dla siebie i kolegi), czekałem chyba tylko tydzień. Naturalnie projekt wykonałem sam, oni tylko cięli na swojej folii. Można wybrać czarną folię z jakiej robią maski na owiewki, albo szarą (bardziej miękka, słabszy klej), półprzezroczystą. Cena też bardzo przystępna (zapłaciłem 50 zł za kilka bardzo dużych arkuszy, łącznie z transportem), więc jak ktoś jest zainteresowany to warto do nich uderzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 16 Marca 2018 Share Napisano 16 Marca 2018 Musisz mieć Solo jakieś wpływy tam. Mnie olali, przy maskach do 1/144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2018 Autor Share Napisano 16 Marca 2018 Po prostu napisałem maila, odpisali mi żeby poczekać do początku roku bo mają dużo roboty i w styczniu już nie robili żadnych problemów. Może to też kwestia ilości; ja zamówiłem w sumie maski na chyba z 10 modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi