Kvaot Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Witam! Po wielu miesiącach obsuwy w końcu zakładam galerię gotowego już od dawna ulepka. Serdeczne dzięki wszystkim pomagającym w warsztacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Października 2017 Share Napisano 28 Października 2017 Zastanawialem sie z dwa dni, co by tu napisac, ale przyznam, ze jakos do mnie ten model nie przemawia jednbarwnre kamo wcale nie jest takie latwe jak sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 28 Października 2017 Share Napisano 28 Października 2017 Ja tak spojrzałem i szybka refleksja jest taka: problemem chyba jest to, że błoto jest zrobione "na raz". Nie widać tu wielowarstwowości. Przyjmując, że czołg jest czysty i wjeżdża raz w jakieś błoto to i tak jest niekonsekwencja (czyste bandaże kół jezdnych, wnętrza kół jezdnych i napędowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 28 Października 2017 Autor Share Napisano 28 Października 2017 Hmm, na dniach może coś poprawię i zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi