Cinekf1 Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Witam Chciałby spytać, czy ktoś miał styczność z modelami Orlika z z serii Yellow Box? Jak to wygląda w realu i czy modele są warte swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 (edytowane) Już było troszkę o nich, ktoś kleił, więc może sprawcy się odezwą viewtopic.php?f=66&t=56345&hilit=ORLIK+Yellow+Box Edytowane 4 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Nie kleiłem, ale mam w magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 I jak to Grzegorz wygląda? Da się z tego zrobić ładne TMki? O kalki nie pytam bo merytorycznie są kiepskie, ale to nie problem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek3 Napisano 18 Listopada 2017 Share Napisano 18 Listopada 2017 Co znaczy " merytorycznie kiepskie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Dołączam się do pytania, co w z tymi kalkami nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 Bardzo proszę: oryginał: Rzeczone kalkomanie, w pozostałych zestawach jest podobnie Rozumiem, że z doborem czcionek jest ogromny problem ale jeśli nie ma takiej możliwości to oznaczenia się po prostu rysuje zgodnie z oryginałem. A w tym przypadku poszło się na łatwiznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi