Browarek90 Napisano 11 Listopada 2017 Share Napisano 11 Listopada 2017 Witam szukałem i nie znalazłem wiec wstawiam Ciekawa faktura foteli: Do wyboru mamy dwa typy felg: Kalki i ciekawa blaszka: Pierwszy raz się spotykam również z aluminiowymi tablicami rejestracyjnymi: Ogólnie model ma potencjał, instrukcja dosyć czytelna ale brakuje mi w niej oznaczeń jakimi kolorami dane elementy malować. W paru miejscach jest to zaznaczone ale w większości nie. Rozumiem że chcąc zamontować oznaczenia z blaszki te wytłoczone na plastiku muszę ściąć tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Listopada 2017 Share Napisano 14 Listopada 2017 Tak. Blaszkę przykleisz na równy plastik. Na klej CA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 Wszystko fajnie, potencjał, blaszka, dwa komplety felg itp., ale gdzie jest np. silnik ??? Kolejna "wydmuszka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 15 Listopada 2017 Autor Share Napisano 15 Listopada 2017 Co więcej z opcją jakiejś instalacji elektrycznej, bo jest koszyczek na baterię. może da się tam jakiś silniczek włożyć? Nie wiem na razie zapoznaje się z tym modelem i usunąłem elementy które zastąpią blaszki i póki co plastik przyjemny w obróbce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi