Browarek90 Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Witam szukałem i nie znalazłem wiec wstawiam Ciekawa faktura foteli: Do wyboru mamy dwa typy felg: Kalki i ciekawa blaszka: Pierwszy raz się spotykam również z aluminiowymi tablicami rejestracyjnymi: Ogólnie model ma potencjał, instrukcja dosyć czytelna ale brakuje mi w niej oznaczeń jakimi kolorami dane elementy malować. W paru miejscach jest to zaznaczone ale w większości nie. Rozumiem że chcąc zamontować oznaczenia z blaszki te wytłoczone na plastiku muszę ściąć tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Tak. Blaszkę przykleisz na równy plastik. Na klej CA . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Wszystko fajnie, potencjał, blaszka, dwa komplety felg itp., ale gdzie jest np. silnik ??? Kolejna "wydmuszka" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted November 15, 2017 Author Share Posted November 15, 2017 Co więcej z opcją jakiejś instalacji elektrycznej, bo jest koszyczek na baterię. może da się tam jakiś silniczek włożyć? Nie wiem na razie zapoznaje się z tym modelem i usunąłem elementy które zastąpią blaszki i póki co plastik przyjemny w obróbce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts