TReS Napisano 17 Listopada 2017 Share Napisano 17 Listopada 2017 (edytowane) Na pierwszej wystawie już był,wiec należy się galeria jemu. Warsztat był szybki i krótki, bo model bardzo dobry, jak i zreszta dodatki od Kamila Sztarbaly, wyśmienite koła od Def Model warte każdego wydanego pln`a, Eureka- torba oraz skrzynka ammo Kalasznikowa, również poziom najwyższy. Malowany w pełni Tamiya, pigmenty Vallejo, Kolorystyka i ogólny pomysł zaczerpnięty z połączenia kilku zdjęć. Dziękuje #PiotrKur Oraz #Choroży za dodatki kałasza oraz RPG Galeria nietypowa,i sam jestem ciekaw rezultatu, gdyż natomiast, zrobiona w pełni „mobilne” , dla tych co nie chcą, nie umią, bądź maja w dupie publiczność i gnebiom nas „kotletem na ceracie” Studio moje to; Japko SE 128gb Apka dla szmartfonuff- Photoshop Express oraz Karton biały 100x70 cm, Światło to natura Pzdr Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 17 Listopada 2017 Share Napisano 17 Listopada 2017 Najs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2017 Najs. Dzięki, cieszę ze się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Moze do tematu wiele nie wniose, chce tylko napisac, ze mi sie tez podoba ps tylko ta ramka od podstawki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2017 Z ramką był związany plan ale mnie nie wyszło, ramka została plan poszedł w pizdu , zaraz przysiądę i pokombinuje znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi