TReS Napisano 17 Listopada 2017 Napisano 17 Listopada 2017 (edytowane) Na pierwszej wystawie już był,wiec należy się galeria jemu. Warsztat był szybki i krótki, bo model bardzo dobry, jak i zreszta dodatki od Kamila Sztarbaly, wyśmienite koła od Def Model warte każdego wydanego pln`a, Eureka- torba oraz skrzynka ammo Kalasznikowa, również poziom najwyższy. Malowany w pełni Tamiya, pigmenty Vallejo, Kolorystyka i ogólny pomysł zaczerpnięty z połączenia kilku zdjęć. Dziękuje #PiotrKur Oraz #Choroży za dodatki kałasza oraz RPG Galeria nietypowa,i sam jestem ciekaw rezultatu, gdyż natomiast, zrobiona w pełni „mobilne” , dla tych co nie chcą, nie umią, bądź maja w dupie publiczność i gnebiom nas „kotletem na ceracie” Studio moje to; Japko SE 128gb Apka dla szmartfonuff- Photoshop Express oraz Karton biały 100x70 cm, Światło to natura Pzdr Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj
michal0281 Napisano 4 Grudnia 2017 Napisano 4 Grudnia 2017 Moze do tematu wiele nie wniose, chce tylko napisac, ze mi sie tez podoba ps tylko ta ramka od podstawki...... Cytuj
TReS Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Napisano 4 Grudnia 2017 Z ramką był związany plan ale mnie nie wyszło, ramka została plan poszedł w pizdu , zaraz przysiądę i pokombinuje znów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi