ZIO BY NAITT Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Kolejny ulepek z materiałów ekologicznych w moim wykonaniu . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Ale ślicznie się prezentuje... Gratulacje... Piękny model SZMATOPŁATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Nie podoba mi sie faktura skrzydeł. wydaje mi się,że dobrze dobrany delikatny suchy pędzel załatwił by sprawę. Poza tym bardzo fajny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Cała Twoja kolekcja pięknie się prezentuje, nie tylko na forumowych fotkach, ale pewnie i w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Model bardzo ładny (jak patrzę na Twoje szmatopłaty to aż mnie kusi, żeby jakiegoś kupić - ale na razie walczę z tym ). Pierwsze co się rzuca w oczy to ciekawy kamuflarz - bardzo mi się podoba. Fajnie też wyszło Ci "drewno" na kadłubie Gratuluję kolejnego udanego modelu Edytowane 27 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Cała Twoja kolekcja pięknie się prezentuje, nie tylko na forumowych fotkach, ale pewnie i w domu. No wlasnie, ZIO BY NAITT. Moze by jakies zdjecie tego lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Racja modelik bardzo fajny no i taka eskadra faktycznie wyglądałaby ciekawie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek D Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Pierwsze co się Żuca w oczy to Ekstra ten druciak Może jak się przemogę to wreszcie naciągi w Camelu zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Błąd już poprawiony Zawsze po pięć razy czytam swoje posty, a tu taka wpadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 łsobota napisał Fajnie też wyszło Ci "drewno" na kadłubie Gratuluję kolejnego udanego modelu No właśnie w jaki sposób zrobiłeś ten efekt?? Pozdrawiam Yonex13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 pewnie olejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 No właśnie w jaki sposób zrobiłeś ten efekt?? Pozwolę sobie odpowiedzieć za Konrada: klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 3 Lutego 2008 Autor Share Napisano 3 Lutego 2008 Dzięki Łukaszu że mnie wyręczyłeś PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi