Tomek Mroczkowski Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Co tu niby nie gra? Wkładasz wypukłą część światła numeracyjnego w menisk lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlad_8011 Napisano 13 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2018 No właśnie... W menisku jest dzyndzel, mający ustawić klosz odpowiednio "przekręcony", ale w kloszu nie ma nacięcia na dzyndzel. Blaszka nie ma części na górę. Tego typu błędów jest mało dlatego je publikuje, było więcej ale przemilczałem. A wie ktoś może z jakiego metalu jest robiony pancerz kratowy? "Amelinium" czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlad_8011 Napisano 18 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2018 Jestem wściekły bo farba mi zajaśniała po rozcieńczeniu, poprawie jeszcze jutro nią przedni pancerz reaktywny i sidolux. Już chce go skończyć. Wiem że tu i ówdzie jest pare niedociągnięć, np pudło z amunicją do ckm rusza sie razem z ckm, bo tak to jest spasowane ( taśma przyklejona do ckm w jedynym pasującym kącie, wtedy pudło jest ponad uchwytem na nie), gdzie nie gdzie jest jaśniejszy, ale tak już zostanie. Zdam sie na szczęście, wash i kurzenie, może to przymaskują Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Tak żeby Tobie humor poprawić https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1817448231661781&id=473799539359997 Wygląda na to że ten model już istnieje. Mam nadzieję że link zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlad_8011 Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2018 Tak żeby Tobie humor poprawić https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1817448231661781&id=473799539359997 Wygląda na to że ten model już istnieje. Mam nadzieję że link zadziała A teraz to se go mogą.... Nigdzie go chyba kupić w Polsce nie można, więc i tak nic nie trace. Niestety nie mam nawet kiedy tknąć modelu - nadgodziny w pracy. Dziś maluje sidoluxem i tak do Soboty postoi. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlad_8011 Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2018 Ostatnie fotki sprzed SOBOTNIEGO washu . Niestety wczesniej do niego nie siądę. Brakuje jeszcze antenki, ale na to nigdy za późno Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlad_8011 Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2018 Jakie oznaczenia polecacie/widzielibyście na tym wozie? Myślałem pójść dalej w sci-fi i dać mu nazwe "rubin" na lufie i jakiś numer (tylko nie wiem gdzie, na pewno na przednim pancerzu wieży, nie wiem gdzie jeszcze). Napis "rubin" oczywiście cyrylicą. Jakieś pomysły? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlad_8011 Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Tych smug farby tak w rzeczywistości nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlad_8011 Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2018 Tych smug w rzeczywistosci tak nie widać, po matowym powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlad_8011 Napisano 3 Lutego 2018 Autor Share Napisano 3 Lutego 2018 Dobra, w końcu idzie na półke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi