Xmen Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Pierwszy wątek warsztatowy.Model Zvezdy. Stan na chwilę obecną widoczny na zdjęciach.Mam problem z kolorem kołpaków śmigieł.Nie wiem czy RLM 25 czy RLM70.W necie są i takie i takie.Może ktoś z szacownego grona coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 10 Grudnia 2017 Share Napisano 10 Grudnia 2017 W "Malowanie i oznakowanie Luftwaffe" cz.4 można przeczytać: "Nocne Junkersy nosiły swój standardowy kamuflaż już podczas opuszczania fabryki. Wszystkie powierzchnie były pokryte kolorem RLM 76 na który naniesiono plamy w kolorze RLM 75 w dwóch wariantach... ... Postała część kolorystyki była standardowa anteny radarów zazwyczaj czarnoszare 66, kołpaki i łopaty śmigieł w kolorze czrnozielonym 70." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2017 Dzięki.Tej części akurat nie mam.Można ruszać z pracą dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi