krzy65siek Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Gdzieś czytałem, że w muzeum w Sokołowie Małopolskim jest zachowane koło polskiego samochodu pancernego. Czy ktoś może ma zdjęcia? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Oj, chyba koło PF621. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2018 No właśnie gdzieś czytałem, że to koło od samochodu pancernego. Na zdjęciach widziałem dwa koła (jedno na pewno od PF21), ale nie mam więcej szczegółów. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 To drugie jest od Boforsa 40 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi