MAREK74 Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Witam wszystkich forumowiczów. Prezentuję model Karasia firmy IBG. Model dobrze spasowany i przyjemnie się go sklejało. Dorobiłem kilka szczegółów we własnym zakresie. Użyłem lakierów Hataka orange. Wash to mieszanki MIG neutral brown i medium grey. Całość zabezpieczona Microscale flat. Miłego oglądania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doc-2006 Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Fajny. Czym malowałeś pierścień Towneda i rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2018 Na rury i pierścień najpierw użyłem stalowego, potem pigmentu rdzawego, następnie polakierowałem, lekko potraktowałem niebieskim pigmentem i na całość mgiełka stalowego oraz lakier matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Oglada sie faktycznie, bardzo milo. Bardzo lubie takie schludne, nieprzesadnie ubrudzone modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi