FLECZER Napisano 15 Stycznia 2018 Share Napisano 15 Stycznia 2018 Robiąc Tigera (P) potrzebowałem wzorca do kilku rzeczy. Wytargałem model revella, potem wpadłem na pomysł zakupu zvezdy tak, żeby porównać ramki. Mam bardzo mądrą małżonkę. Jest spostrzegawcza. Zauważyła, że ilość ramek coś się zwiększyła ostatnio w moim bajzelku. Mam skończyć wreszcie te modele... Zakładam wiec temat z tygrysami (warsztat porszaków musi być do końca lutego zastopowany z przyczyn niezależnych ode mnie). Modeli raczej nie trzeba przedstawiać. Kilka z nich kupiłem w poprzednim millenium Na razie mam to: Model revella sklejony jak jeszcze dinozaury biegały musi być zmodyfikowany bo wieża jest symetryczna. Model zvezdy bardzo mile mnie zaskoczył i działam z nim najbardziej. Niesymetryczna wieża (choć to jedyny jej pozytywny atut), świetnie rozwiązane wg mnie gąsienice. Zimmerit z green stuffu pozwala zasłonić pewne niedoskonałości modelu. Nie będzie to model z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Stycznia 2018 Share Napisano 18 Stycznia 2018 Bedziem paczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2018 Idzie powoli że aż wstyd ale nadeszły posiłki w postaci zestawu AMC. Przydadzą się blaszki i elementy dźwigu które przeszczepię do modelu zvezdy. Z pozostałych części trudno zrobić model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 26 Marca 2018 Autor Share Napisano 26 Marca 2018 Wiele się nie zmieniło ale jest już dokończony zimmerit. Muszę dopasować siatkę na płytę silnika i wybrać jakiegoś figuranta do włazu. Dźwig, kilka detali i do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi