Michal_G Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Model z wątku warsztatowego viewtopic.php?f=87&t=59237 Fotki przy sztucznym świetle ale o tej porze roku przy naturalnym niestety nie mam jak zrobić. Wykonanie praktycznie pudełkowe, dodana tylko lina holownicza od Eureki. Malowany Pactrami i Vallejo, brudzony pigmentami od MiG-a i suchymi pastelami, wytarcia srebrną kredką, wash farbami olejnymi dla plastyków. W rzeczywistości jest nieco bardziej matowy niż wyszedł na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyraider Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Generalnie wygląda bardzo przyzwoicie, może tylko kolory odrobinę za jasne. W detale się zagłębiał nie będę bo nie jestem ekspertem od współczesnych czołgów. Jedyne co mi się nie podoba to powyginane anteny. To celowy zabieg, czy ''usterka spowodowana manipulowaniem modelem" podczas fotografowania ? Z własnego doświadczenia, z egipskim T-34-85, wiem, że łatwo o ten drugi przypadek. Na szczęście anteny łatwo naprostować, lekko wygiąć lub całkowicie wymienić na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Niemca?!? Co to za "płodozmian"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2018 Gerd po prostu pasza dla swego czasu zrobionych T-55, T-72 i T-80. A tak poważnie wpadł mi kiedyś w ręce w dobrej cenie w Carrefour i jakoś tak przykleił się, nie mogłem się powstrzymać i kupiłem. Skyraider z antenami masz rację, pójdą do wyprostowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi