Mariucha Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Odnośnie szpary - przyłóż owiewkę, będziesz wiedział, co z tym zrobić. ps:przepraszam że pod spodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milke Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2018 Działa? przerzuciłem z googla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Na dole widać, na górze strony nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milke Napisano 28 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2018 Na dole widać, na górze strony nie dziwna sprawa. MAcie pomysł co jest przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Może zdjęcia nieudostępnione publicznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 dziwna sprawa. MAcie pomysł co jest przyczyną? Strzelam w ciemno, że są na różnych serwerach? Może wsadź górne na ten sam serwer, na którym są dolne i umieść je w taki sam sposób na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milke Napisano 3 Lutego 2018 Autor Share Napisano 3 Lutego 2018 Kolejne małe kroczki poczynione, podkład, srebro i lakier. Jutro może wrzucę pierwsze cienie i warstwy farby. Niestety muszę poprawić końcówki skrzydeł ... moja 2 letnia córka była szybsza i model pooooleciał. Tylko nie mam na to pomysłu z obu stron niefortunnie nadgięły się i ułamały malutkie fragmenciki. Zastanawiam się albo nad uzupełnieniem szpachlą, ew. żywicą i włóknem. jakiej inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 W ubytki wklej kawałeczki plastiku, a po dokładnym wyschnięciu kleju zeszlifuj do pożądanego kształtu. Żeby dobrze się trzymało możesz nawet delikatnie powiększyć te ubytki wyrównując jednocześnie w ten sposób powierzchnię styku elementów. Szpachlę w takim miejscu będzie trudno wykończyć i będzie się wykruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safemode Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Witam. Czy te "afrykańskie" Spity z PFT rzeczywiście nie miały napisó eksploatacyjnych? Pytam, bo też właśnie robię ten model i gdzieś spotkałem się z informacją, że nie miały w/w napisów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Nie miały, były przemalowane z Day Fighter Scheme i pewnie nikomu nie chciało się malować jeszcze raz napisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milke Napisano 3 Marca 2018 Autor Share Napisano 3 Marca 2018 Mała przerwa ale wracam do pracy ... pierwsze kolory na spód i Zdrapki po raz pierwszy. Robione na czuja bo w tym temacie doświadczenie zerowe. Po kolorku wyszły błędy ale przymknę na nie oko i w kolejnym poprawię poziom. Dopiero teraz zaczynam czuć różnicę w składaniu dioram i pancerki a samolotów ... jest kosmiczna różnica. Uczy cierpliwości jak dla mnie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi