pedzelek Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Kolejny raz twierdzę, by takie galerie, oraz foty Admina, trafiały do wydzielonego, podczepionego wątku, coś w rodzaju "Hall of Fame" i nie ginęły w czeluściach forum - wzór konspekt dla modelarzy na każdym poziomie zaawansowania.Pisałem na forum, pisałem na PW do Admina - zero odzewu . Co o takim pomyśle w ogóle sądzicie ?. I tak i nie. Dla osób szukających ciekawych modeli i rzadko tu zaglądający to może być problem. Dla osób często zaglądających nie powinno być problemu ponieważ są na bieżąco. A dla nowych zaczynających przygodę z modelarstwem może być wyznacznikiem który może kiedyś osiągną taki poziom. Dla innych początkujących albo średnio zaawansowanych będzie tylko marzeniem lub co gorsza cześć osób może się zrazić i porzuci modelarstwo ze względu na stopnień trudności gorlock zabrakło mi trochę kontrastu na pancerzu -takie lubię modele. Ale i tak bez tego ocena 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Marca 2018 Autor Share Napisano 1 Marca 2018 Dziękuję za opinie. Kontrast był większy, jednak dałem za słabą modulację na kolorze bazowym i częściowo znikł po wszystkich zabiegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 7 Marca 2018 Share Napisano 7 Marca 2018 Piękny! Czym robione zacieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 8 Marca 2018 Autor Share Napisano 8 Marca 2018 Zacieki robione produktami AK/Ammo Mig - streaking grime for dark yellow i for german grey, rust streaks, rain marks, oil and fuel stains, wet effects. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Zacieki robione produktami AK/Ammo Mig - streaking grime for dark yellow i for german grey, rust streaks, rain marks, oil and fuel stains, wet effects. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi