gorlock Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Lufa 3,7 cm RB, lufy kmów - Aber. Poza tym trochę trawionych dodatków i scratcha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Jeden Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Jak zwykle super model. Zdradzisz czym malowane są narzędzia, a przede wszystkim trzonki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferret37 Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Super. Dobry ten Miniart? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakx Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Bardzo ładny model. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ams Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Się podoba... bardzo. Gratki :c) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Świetny! Doskonały! Zupełnie nie widać, że to plastik. Pozdrawiam Hubert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czes Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Zajebiste wykonanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Super, jak zawsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Bardzo ładny, chociaż z drugiej strony nie wiem czy Niemcy daliby tak nowiutki czołg zapaskudzić podczas kampanii polskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenggeri Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Bardzo udany model. Podoba mi się weathering, mocny ale z wyczuciem- tak jak lubię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Wszystkim sie podoba, mi tez. Najbardziej moje oko cieszy jednak w tym modelu nie wykonanie etc, ale to, ze dales prawdziwy niemiecki szary, ludzie rozjasniaja swoje modele obecnie jak szaleni, a Ty wlasnie pokazales, ze mozna zrobic swietny model z zachowaniem prawdziwej kolorystyki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorlock Posted January 25, 2018 Author Share Posted January 25, 2018 Zdradzisz czym malowane są narzędzia, a przede wszystkim trzonki ? Trzonki malowane humbrolem - wood, satynowym bezbarwnym akrylem a potem rozcieńczoną brązową olejną i po wyschnieciu zdrapywana wykałaczką. Części metalowe to czarny mat przecierany metalizerem Gunze Dark Iron. Super. Dobry ten Miniart? Dobry, nie wzorowy ale dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Jestem na tak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Jeden Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Dzięki za objaśnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Jak zwykle pięknie i doskonale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Bardzo ładny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Kolejny raz twierdzę, by takie galerie, oraz foty Admina, trafiały do wydzielonego, podczepionego wątku, coś w rodzaju "Hall of Fame" i nie ginęły w czeluściach forum - wzór konspekt dla modelarzy na każdym poziomie zaawansowania. Pisałem na forum, pisałem na PW do Admina - zero odzewu . Co o takim pomyśle w ogóle sądzicie ?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Dobry pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Kolejny raz twierdzę, by takie galerie, oraz foty Admina, trafiały do wydzielonego, podczepionego wątku, coś w rodzaju "Hall of Fame" i nie ginęły w czeluściach forum - wzór konspekt dla modelarzy na każdym poziomie zaawansowania.Pisałem na forum, pisałem na PW do Admina - zero odzewu . Co o takim pomyśle w ogóle sądzicie ?. A co się dziwisz. Administracja ma czas na promowanie "modelarstwa łyżeczkowego", pilnowanie leni/trollów co niedługo będą pytać z jaką siłą trzeba naciskać spust w aerografie i wywalanie postów gdzie jest tylko cień krytyki... Jest kicha i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted February 11, 2018 Super Moderator Share Posted February 11, 2018 no a Ty cooper przodujesz w dokładaniu zbędnej roboty, każda osoba z administracji musi poświęcać swój prywatny czas na ogarnianie m/n Twoich "uprzejmych" wpisów... a Twój chamski i opryskliwy ton nie będzie tolerowany, nie podoba się nie pisz, nie jesteś żandarmem tego forum i nie tobie oceniać czy taki wpis czy inny jest właściwy i poprawny, zawsze tak będzie że ktoś zadaje po raz 100-1000 to samo pytanie ale to nie uprawnia Twojej osoby do reagowania w taki sposób, skoro tego nie potrafisz przyswoić... masz problem... co do innych pomysłów owszem może się uda to zorganizować ale "to" też wymaga czasu, a jak wiadomo czas- towar dość deficytowy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilkar Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Śliczniasta trójeczka, oj sliczniasta. sCenka........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wal Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Długo oglądam ten model. Jest śliczny. pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Świetny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Jak zwykle wykonanie pierwsza klasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts